keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Mitäkö kuuluu?

Mitä kuulu minulle ja minun blogille. No en kerro siitä kerron mitä kuulu juontotielle, tänne suomen kulttuurin kehtoon.

Eilen tuli katsottua Pasilaa, joka on muuten parasta viihdettä ja ainut ohjelma jota voi katsoa jos ketuttaa. Jakson nimi oli ikuinen liekki ja se kertoi tuhopolttajista.
Illalla katsoin sarjaa nimeltä 112, jossa kerrottiin roskakatoksen sytyttelijöistä ja menin nukkumaan. Aamulla menin kouluun, matkalla ihmettelin roskakatoksen vieressä olevaa palanutta kasa . Illalla tajusin, että eilen oli päivä jolloin paloi.

Sitä edellis päivänä kuuntelin Pharrel Williamsin - Happy biisiä kunnes kuulin naapuristani kirkunaa. Asetuin oveni taakse, raotin postiluukkua ja kuuntelin hengittämättä. "Ai ai sattuu, päästä irti" 
Hetken päästä hiljeni, ja käytävän valot sammuivat. Siellä alkoholin marinoimat suomalaiset kännipäät hakkaavaat vaimojaan.

Tovi sitten olin tulossa ystäväni kanssa kotiin. Jo alaovella huomasin kännisen juopon katkun ja mainitsinkin asiasta. Kaksi kerrosta ylempänä makoi tetson hattuinen kaveri, joka myöhemmin haettiin poliisiautolla. Suomen poliisi on kovin neuvokas, haiseva kasa saatiin auton perälle lainaamalla naapurin aunen rollaattoria. miksipä ei?

Mitä tänään? Mitä ensiviikolla? Tilastojen perusteella seuraavan 7 päivän aikana tulen näkemään taloni edessä yhden poliisi auton, yhden ambulanssin ja hangessa persepystyssä makaavia juoppoja monta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti